Opinions sense homologar

Mesopotàmic


Aquesta setmana ja he començat les meves primeres classes i he pensat en el Negre i en les seves afirmacions sobre la importància de Mesopotàmia en la vida quotidiana. Ell sempre diu que quan una cosa és extraordinària cal dir que és mesopotàmica. Ara podré esbrinar la profunditat d’aquesta afirmació.

En aquell lloc a on suposadament és van conformar les primeres societats complexes, on va aparèixer d’una forma prou definida la jerarquització, les classes, la propietat, el patriarcat i tantes coses negatives que encara arrosseguem, podria ser el lloc clau que ens facilités entendre perquè l’ajuntament fa els carrers nous i els obre cada dos per tres sense cap sentit i mai encerta a fer un paviment prou resistent.

La nova facultat, com diu el Negre, és d’allò més mesopotàmic que puguem imaginar, i transforma d’una manera respectable el barri del Raval. Encara podeu veure alguns immobles que queden darrera de la facultat en una imatge pròpia (encara que no tant) d’aquell increïble i bonic reportatge sobre la transformació del Raval que és deia “En construcción”.

Anuncis

Setembre 24, 2006 - Posted by | Profunditats

2 comentaris »

  1. Hola Buli, me parece fantastica tu idea. Una vez mas, y para que veas que los universitarios tenemos muchisimas lagunas: quién es el Negre?.

    Comentari per Iso63 | Setembre 28, 2006

  2. El Negre es un personaje famoso de Sants con el que tomábamos cervezas y habábamos de cualquier cosa hasta que ya no vocalizábamos correctamente.

    Comentari per llauters urbans | Setembre 28, 2006


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: