Opinions sense homologar

Primera bronca per l’Hereu

L’ajuntament és com una casa catalana i funciona així; l’Hereu és l’hereu i per això hereta les funcions de batlle quan el batlle pare es fa caca al damunt.

Encara que potser no es tracta de tradició “catalanítica” sinó més aviat del Principi de Peter que fa que l’Hereu hereti quan a l’altra el dimissionen cap amunt de forma espectacular.

És allò que diu que “En una jerarquía todo empleado tiende a ascender hasta su nivel de incompetencia”, o quelcom semblant al que deia Ortega y Gasset; “Todos los empleados públicos deberían descender a su grado inmediato inferior, porque han sido ascendidos hasta volverse incompetentes”.

De fet he sentit dir que hi ha gent que neix incompetent però com que és de bona familia gaudeix sempre de càrrecs que li venen grans. Però aquesta barreja de principis de Peter, tradició patrimonial catalana i oasi català, no té que amagar els fets que es van produir a la facultat ahir.

No penseu per això que jo faré ara de cronista del que passa o no passa a la facultat, perquè treballo 40 hores “por cuenta ajena” fora d’aquesta institució i per si fos poc d’ara a nadals tinc com unes 2500 pàgines de llibres per subratllar i comprendre.

En qualsevol cas aquesta al menys us la enllaçaré. No la vaig viure però la vaig sentir comentar i l’ha he llegit als diaris. Uns xicots van exigir 1 explicació (només una, ja ho veieu a la foto) al nou batlle en l’acte d’inauguració de la facultat. L’Hereu en va donar una o dues (no ho se) però no van semblar prou convincents.

No se quins van ser els fets exactes però hi ha tres joves a la presó pendents de judici des de fa mesos llargs, i un membre de la guardia urbana en estat de coma ingressat a l’hospital. El focus dels fets; un desallotjament al carrer de Sant Pere mes baix (o mes Alt).

En aquest enllaç hi trobareu noticies relacionades amb el tema, teniu que clicar la noticia relacionada amb la inauguració i fer una llambregada al recull de premsa.

Inauguració amb bronca per l’Hereu

Octubre 4, 2006 - Posted by | Barcelona, Cosa social

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari