Opinions sense homologar

Crema d’estampetes.

Perdoneu que sigui tan “dallonsis” però ara que collons passa amb les fotos del rei que hi ha piròmans que les cremen? Davant del viarany republicà permeteu-me que em comporti de manera dubtosa. Els anarquistes i els avantpassats que defensaven allò del “Gobierno obrero y campesino” als quals jo encara respecto, malgrat que ja no combregui en aquelles fòrmules dogmàtiques que parlaven d’apoderar-se del poder, deien demostrant gran lucidesa que monarquia i república eren faramalles burgesses i equivalents.

Jo crec que ara mateix fariem millor en preocupar-nos de perfeccionar la democràcia (si ens val l’invent) que no en creure que eliminar la monarquia pugui representar cap pas endavant cap algun lloc interessant. A fi de comptes el pressupost de la monarquia només equival a quatre avions de combat F-16, i pitjor que la monarquia està el govern dels banquers que estan per damunt del bé i del mal, per damunt dels Caps d’Estat i de tota la conya nacional. De fet son els que ens tenen hipotecats i ens cargolen cada cop que el Banc Central Europeu puja l’Euribor.

Ja ni ha prou de cremar estampetes! Els problemes son uns altres i molt més greus. Voleu dir que darrera de la crema d’estampetes no hi ha alguna estratègia dirigida a fer-nos perdre més temps amb cabòries metafísiques que no serveixen per res?

Anuncis

Setembre 30, 2007 - Posted by | Patriotisme, Reaccions en calent

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: